Kookbus workshops

Workshops

Kookworkshops, de teambuildingsactiviteit bij uitstek!!

Kookbuzz.nl biedt diverse kookworkshops aan op locatie. Doordat wij de bus op bijna iedere locatie kunnen plaatsen hoeft u niet op zoek naar geschikte ruimte, wij rijden de keuken gewoon naar u toe!

Een kookworkshop in onze kookbuzz is voor maximaal 14 personen per sessie, maar er is uiteraard de mogelijkheid om een terras te creëren voor de bus of meerdere sessies na elkaar te plannen. Bent u op zoek naar een vergaderbreak. Een leuke teambuildingsactiviteit of een activiteit “just for fun”? Bij Kookbuzz.nl bent u aan het goede adres.

De workshops die wij aanbieden zijn zeer divers! Van een high tea tot landen thema's en heft u zelf een leuk idee, laat het ons dan gerust weten, wij denken graag met u mee! Enkele voorbeelden zijn:

Tapas Workshop
Tapas eten is een gezellige manier van samen eten met vrienden, familie, collega's en/of andere relaties. Tijdens de tapas workshop zult u in enkele uren diverse soorten heerlijke tapas leren maken. Er wordt uitgebreid ingegaan op de materialen en ingredienten die gebruikt worden en uiteraard kan er voor een passend drankje worden gezorgd.

Wijnproeverij
Niet alleen met wijnkennis maar met passie in de presentatie, met gevoel voor sfeer en kwaliteit in het glas, kunt u kennismaken met diverse wijnen. Ervaar door te proeven welke soort wijn je het meest waardeert.

Bij een wijnproeverij wordt standaard brood geserveerd maar uiteraard kan een proeverij ook plaatsvinden in combinatie met bijpassende hapjes of mooie gerechten.

Organiseer een wijnproeverij tijdens een feestelijke gelegenheid, thuis met genodigden, als onderdeel van een bedrijfs- of vriendenuitje of misschien tijdens een bedrijfsborrel op locatie met collega's of relaties.